Derfor er en god seng vigtig for din søvn

Der er mange omstændigheder der er med til at afgøre om man får god søvn eller ej. Det siger dog alligevel sig selv, at hvis man ligger dårligt, så sover man som regel også dårligt. Det er derfor vigtigt at anskaffe sig en god seng, hvor man ligger godt, og får den støtte som særligt ryggen har brug for.

Konsekvenserne ved dårlig søvn

En hel dag kan blive ødelagt af bare en nats dårlig søvn. Der er næsten ikke nogen værre følelse end at møde ind på arbejde eller skole, en morgen, hvor man ikke har sovet det halve af natten. Ofte er man uoplagt, øjnene svider og man kan næsten ikke tænke på andet end at komme hjem og få en god lur. På længere sigt kan dårlig søvn være medvirkende til stress, dårlig immunforsvar, koncentrationsbesvær og meget andet.

Hvad er en god seng?

Det er svært at definerer hvad en god seng er. Man bør i stedet stille spørgsmålet; hvad er en god seng for mig. Ved at købe en Elevationsseng 90×210, får man 10 ekstra centimeter. På denne måde kan de høje mennesker ligge i sengen ude at tæerne stikker ud. Med en god seng, er der nemlig mulighed for at skabe et godt underlag, da man selv kan tilpasse madrassen til at passe dine behov. Hvis man samtidig har rygproblemer eller andet, er det en fordel at kunne hejse sengen lidt, da det for nogen hjælpe at kunne ligger lidt opad med ryggen, for at få ekstra støtte.

Glæd dig til at sove hver dag

Når man har en god seng at sove i, kan man næsten komme til at glæde sig til at skulle ligge i den igen. Det er blot et tegn på at du ligger godt, og støtten giver dig den støtte du har brug for.