Få lagt designgulv i dit hjem

Kunne du godt tænke dig et gulv, der ser eksklusivt ud og måske med det samme får folk til at tænke på indretningsguides og boligmagasiner? Trægulve kan rigtig mange ting, men har du overvejet et gulv i polyurethan? Det er ikke sikkert ordet siger dig noget, men når du ser det, kan du med garanti kende det. Det hærdede gulv er stilrent og simpelt, og så fremhæver det alle dine ting og møbler i rummet tydeligt. Klik her for yderligere information om polyurethangulve.

Måske du tænker, at et polyurethangulv ser lidt ud som de gulve, der findes i fabrikshaller. Det er heller ikke helt forkert, og materialerne minder da også meget om hinanden. I fabrikshaller er det typisk epoxygulve, som er noget hårdere, du vil finde. Med polyurethan får du et materiale, der er væsentligt blødere – du kan altså godt gå rundt i strømpesokker hjemme, uden du får ondt i knæ og fødder.

Fri for fuger

Med et polyurethangulv får du et gulv, der består af én stor flade. Her er ingen fuger, der skal vedligeholdes, som det er tilfældet med for eksempel et klinkegulv, og så er det enormt let at rengøre. En støvsuger kan klare meget, men gulvet kan også snildt tåle vask, og spildes der noget, kan det let tørres op igen. Det er altså et gulv, der er enormt let at have med at gøre.

Polyurethan er desuden slidstærkt. Med trægulve vil du måske opleve, at det på sigt vil blive nødvendigt at slibe gulvet ned, når man efterhånden kan se spor fra de steder, man bevæger sig mest, men det vil du ikke på samme måde lægge mærke til på et polyurethangulv. Du kan se mange flere eksempler på indretning med denne type gulve online, hvor du også kan se, hvordan det blandt andet kan bruges i kontormiljøer på arbejdspladsen.