Hvad sparet er tjent: Spar penge i hjemmet

Kan du lide penge? Svaret er nok ja, for selvom penge godt nok ikke bringer lykke, lader rige alligevel til at more sig mere end os andre. Men du er omringet af faste udgifter, der sætter tænderne i din lønseddel, før du for alvor selv har haft mulighed for at nyde godt af den. Selv hvis du ikke har nogen gæld, og selv hvis du ejer det sted, som du bor, skal du stadigvæk af med penge til Gud og hvermand.

Faste udgifter alle vegne

For der er en ejerudgift, du skal betale hver måned, bl.a. for at statskassen får sin ejendomsskat. Og energiselskabet tager sig også godt betalt for at sikre, at køleskabet kører. Vand er heller ikke gratis, selvom vi sjældent tænker over det. Og ved siden af det kommer alle de abonnementer og alle de medlemskaber, du mere eller mindre har for sjovs skyld. Kan intet af dette seriøst blive lidt billigere?

Kan et andet energiselskab give mening?

Du får nok ikke held med at tale prisen på fitnessmedlemskabet ned. Til gengæld kan der være penge at spare (om end det er et beskedent beløb) ved at se på det energiselskab, du har. Hos NettoPower kan du oprette abonnement uden gebyrer eller binding, og siden de har landsdækkende dækning, har de fleste danskere mulighed for at være kunde hos dem for en stund og se, om de sparer noget.

To ord

Nu har du selvfølgelig også andre redskaber at gøre brug af, når du vil spare penge i hjemmet på energi. Brug mindre. Den sætning på to ord kunne foldes ud med talrige eksempler på situationer, hvor du kan bruge mindre varme eller strøm, end du gør nu. Men du ved allerede, at når dit forbrug får betydning for regningerne, kan du ved at skrue ned for forbruget slippe billigere d. 1. i måneden.