Vælg lys til hjemmet med omtanke

Vi er så heldige her, i den tid vi lever i, at kunne have så meget lys i vores hjem. Selv om vinteren. Det har ikke altid været en selvfølge, men nu hvor det er så indgroet en del af alle hjem, så er det en god ide at vælge en form for lys, som kan nydes hver eneste dag.

Lamper kan være små kunstværker

En måde at inkorporere kunst i vores hjem er ved at vælge de lamper, som bliver ved med at være smukke, om de er tændt eller slukket. Det kan være, det for dig er en arne jacobsen pendel, en rispapirslampe fra Ikea eller alt derimellem. Vælg, hvad der passer til dig, og hvad du vil kunne nyde i mange år. Lamper står- eller hænger, ofte det samme sted altid, og derfor skal vi kunne holde ud og nyde at kigge på dem igen og igen.

Lyset gør en kæmpe forskel

At pryde vores hjem og indrette det med omhu er blevet en stor ting, som betyder meget, for rigtig mange mennesker. Her er det de helt små ting, som får stor betydning. Det er ofte boligmagasiner og billeder fra sociale medier, som får indflydelse på, hvordan vi vælger at indrette vores hjem, og her kan man følge moden, opsøge helt andre indretningsstile eller bare blive inspireret til at finde ud af, hvilken stil, der passer til det hjem, man er ved at skabe. En ting, man kan tage med i sine overvejelser er, at lyset på de fotografier vi ser, ofte er redigeret til at kunne passe ind på det medie, det publiceres på. Lys kan nemlig gøre den helt store forskel, og her er det derfor vigtigt at overveje, hvad det er for en form for lys du vælger. Blødt, skarpt, farvet og stærkt lys har helt forskellige kvaliteter.