Byg pallemøbler og forny din boligindretning

I de seneste år er fænomenet ’pallemøbler’ eksploderet. Men det er der også en god grund til; det er nemt, billigt og en fed måde at sætte sit eget personlige præg på indretningen. Og med topmadrasser efter egne mål kan du skabe lige det palleprojekt, der passer ind i dit hjem. Tjek listen her med forslag til fede pallemøbler, enhver bolig ville kunne bære.

Pallegyngen

Vi starter i haven, hvor en romantisk gynge kan elevere din have de næste mange somre. Med en træpalle som bund, en topmadras som siddelag og kraftige snore til ophæng, kan du endelig få benyttet havens store træ til at skabe et romantisk men også sjovt hjørne, både til brug for børn og voksne. Og med topmadrasser efter mål kan du helt selv bestemme, hvor stor en gynge, der er plads til.

Pallesofaen

Om du er et have- eller stuemenneske, har ikke den store betydning, hvis du sigter efter at lave en pallesofa. Den kan nemlig nemt bygges, så det passer til begge scenerier. Med træpaller i flere lag kan du selv bestemme højden på din sofa og ved at sætte pallerne i vinkler, kan du også selv designe chaiselonger eller hjørnesofaer til hjemmet. Med topmadrasser efter mål kan du nemt og bekvemt beklæde pallerne med et blødt underlag og siden madrasserne kan laves efter dit møbels mål, findes blød polstring til mange størrelser på sofaen. Og med hjul monteret på sofaen, kan den rykkes ind og ud.

Pallesengen

Vil din teenager ikke have et kedeligt sengestel eller leder du efter en metode til en hjemmebygget seng, så kan du hurtigt få skabt en hyggelig og rustik seng vha. træpaller som bund. Med topmadrasser efter mål kan du roligt ligge blødt. Hullerne i pallerne sørger for luftcirkulation under madrassen og indhakkene i pallerne giver også små hylder, som kan erstatte det klassiske sengebord.