Skal din københavnerejendom være ren?

København er en storby i hopla. Byen hviler sjældent, og dets beboere haler altid efter, forpustet men glade løber vi efter det næste møde, børnene i børnehaven og cafédaten med kæresten. Vi vil så gerne have det hele med, og det betyder, at nogle områder må forsømmes – og her prioriterer mange ofte at lade ejendommens eksteriør stå uberørt.

Hvem skal luge i haven?

Trapperne bliver ikke mere rene af, at du hver morgen skynder dig afsted for at nå dagens gøremål, og måske har flere pitstops derhjemme i løbet af dagen. Men hvornår har man tid til at rense trapperne? Den travle familie har nok at fylde dagene op med. Du kan derfor overveje at anskaffe dig ejendomsservice, så trappen faktisk skinner, hver gang gæster møder op på dit dørtrin og vil ind til en kop kaffe og en hjemmebagt bolle.

Kan du heller ikke prale af at have grønne fingre, men ligner haven mere og mere et krat? Få vedligeholdelse af gårdanlægget med i din ejendomsservice, så du blot kan gå ud i haven og nyde den sammen med familie eller med naboerne. Nyd, at du faktisk kan holde fri, når de daglige to-dos er krydset i af!

Service i hede og kulde

Hvornår tjekkede du sidst, om brandalarmerne virkede? Det er ikke ligefrem noget, man får gjort i hverdagen, og skulle der engang opstå brand, er det lidt for sent at konstatere, at de vist mangler batterier!

Modsat er der heller ikke noget mere ubehageligt end at skulle bakke bilen ud ad indkørslen en vinterdag i glatføre. Ejendomsservice vil kunne behandle begge problematikker, så din dag kan glide smurt.

Der er nok at tænke på når både jobbet, venner og familie skal passes. Lad nogle andre passe på din ejendom imens. Så mangler ingen to-dos et flueben, når dagen er omme!