Sådan indretter du din reol

Har du netop købt en ny reol, eller trænger din gamle reol til et nyt og forbedret udtryk, så er du havnet det helt rigtige sted. Læs med og få vores bedste råd til, hvordan du indretter og styler din reol!

Vælg den rette reol

Først og fremmest er valget af din reol vigtig for slutresultatet. Du skal især overveje, hvilken stil du ønsker, og hvilken funktion reolen skal have. Der findes mange smarte reolsystemer, hvor man har mulighed for at sammensætte reolen netop til behov og ønsker. Punctual systemet er et godt eksempel på en funktionel og moderne reol.

Samlinger

Du kan skabe en pænt harmonisk udtryk ved at lave små samlinger på din reol. Du har måske nogle pæne stilrene bøger, som passer sammen i looket? Eller måske du har nogle vaser i den samme nuance, som kan stilles tæt på hinanden. Hvis du formår at skabe samlinger, som harmonerer, kan du nemt få et udtryk, som virker meget velovervejet.

Skab luft på hylderne

Hvis du ikke ønsker et tungt udtryk, kan du med stor fordel lade nogle af rummene være tomme, eller blot skabe luft. Du kan for eksempel stille en stor vase for sig selv og skabe luft om nogle af elementerne. På denne måde sikrer du dig, at reolen ser moderne og ikke gammeldags ud. Derfor kan det også være en god idé at udstille flere større elementer end flere små ting, da reolen hurtigt kan se rodet ud.

Gør den personlig

En af de mest væsentlige punkter er, at du giver din reol et personligt udtryk, da dette har en enormt stor betydning for det endelige resultat. Dette kan gøres med gamle keramik fund fra ferier eller fra din bedstemor. Måske du har nogle flotte bøger, som betyder noget for dig eller omhandler dele af dit liv, som kan give reolen et personligt tvist.