Guide til luksuriøs indretning

Har du altid drømt om at leve i en luksuriøs bolig? Selvom man ikke nødvendigvis har udsigter til sit eget palæ, kan man stadig udleve sine luksuriøse boligdrømme. Her finder du en guide til, hvordan man kan få den eksklusive stil i sin egen bolig med et par få elementer.

Start med materialer

Hvis du har set luksuriøse hoteller og villaer, har du måske lagt mærke til, at der altid er brugt eksklusive materialer i byggeriet og indretningen. Det skaber en tidløs indretning og får udtrykket til at fremstå gennemført og kostbart. Du kan sagtens tage inspiration fra dette, uden at skulle bruge en formue. Du kan lade dig inspirere af, hvordan store stenfliser dækker køkkenet eller badeværelset, og af de forskellige nuancer af tre eller metal der benyttes til møblementet og de små detaljer. Marmor fliser i alle farver og størrelser kan hjælpe med at løfte indretningen til et højere niveau. Med den rigtige base og de rette elementer kan du hurtigt få boligen til at virke mere luksuriøs.

En autentisk stil

Efter første skridt har du fået fastlagt en god base til resten af indretningen. Når det kommer til valg af møbler, er det tid til at få fastslået en stil – og så holde dig til den. Luksuriøst design er ofte minimalistisk og gennemført, så det kan komme til at få det forkerte udtryk, hvis du blander for mange forskellige stilarter. Prøv derfor at være autentisk til den stil, du vælger, og holde dig til de elementer og det design, der passer til. Det kunne være dansk nordisk design, som har et lækkert tidløst udtryk, der bærer en særlig lethed. Eller det kunne være en lidt mørkere moderne stil med rustikke elementer, der skaber mystik og skønhed. Du kan afslutte det færdige udtryk med et ægte maleri, som binder alle elementerne sammen med stil.