MURKRONER I HØJ KVALITET

En murkrone er toppen på en mur, eller murafslutning der står alene. Det vil sige det kan være en læmur, hvor toppen af læmuren er det vi kalder en murkrone. Det kan også være ved en bygning med fladt tag, hvor muren fortsætter op, så taget danner et badekar. Her vil toppen af muren ligeledes kaldes en murkrone. Til sidst, kan det være en brandmur mellem 2 bygninger, hvor brandmuren går op over taget. Dette vil også blive kaldt en murkrone.

 

Korrekt montering af murkronen

Når man skal montere en murkrone, er det vigtigt, at man sørger for korrekt underlag. Men også at der er et fald på denne under, så vandet kan rende af. Afvandingen kan ske ved at man laver et kilet underlaget til zinken. Det kilede underlag sørger for, at murkronen bliver korrekt afvandet. JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk. Det er begrænset, hvad man skal bruge af værktøj til montagen af murkronen.

Opbygningen er let at have med at gøre og profilerne til murkronen er lette at montere. Der skal laves lidt tilpasning af enderne, men med simpelt værktøj er det faktisk også let at lave en flot løsning.

 

Roofline er, som alle øvrige afdækninger, ikke et 100% vandtæt produkt, og derfor er det vigtigt, at den underliggende murkrone i sig selv er vandtæt.

 

Få Roofline Murkronesystem på specialmål

Hos JUAL fremstiller og sælger vi murkroner på specialmål i aluminium og zink. Dette gør vi for at lette monteringsprocessen for dig som kunde. Med vores specialprofiler skal du ikke længere skære dine profiler til, da de kommer i lige den længde du har brug for.

 

Når du har brug for vejledning om materialer, udformning, dimensioner eller andet vedrørende inddækning af murkronen, står vi klar til at hjælpe. Vi har 50 års erfaring og har prøvet det meste i branchen.

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig godt videre. Vi sidder klar til at rådgive dig og hjælpe i dig i mål med dit projekt.