Tips til indretning af din altan

Altan

Hvis din lejlighed er forsynet med en altan, er det værd at bruge noget tid på indretningen. Du kan nemlig skabe et hyggeligt og lækkert sted, hvor du nyder at være. Men hvordan skaber du en god stemning på din altan? Læs med videre og find tips til indretning af din altan.

Køb en markise

Først og fremmest kan du vælge at købe en markise til din altan. En markise kommer med et væld af fordele. Ikke nok med at den kan skygge for solen, så kan den også være med til at give dig mere privatliv, når du sidder og hygger på altanen. Det er uden tvivl et stort plus, hvis din altan vender ud mod en trafikeret vej, andre lejligheder eller lignende. Du kan blandt andet tage et kig på faldarmsmarkiser

Hæng lyskæder op

En anden god idé er at hænge lyskæder op på din altan. Lyskæder kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære, og så giver de samtidigt lys, når det er mørkt. Du kan ydermere gøre brug af lanterner med lys, hvis du ønsker andet end blot lyskæder.

Invester i en grøn plante

Du må endelig ikke glemme at investere i en grøn plante til din altan. Med en grøn plante kan du byde naturen velkommen på altanen, og så er den skam også med til at skabe mere hygge. Hvis der er plads til det, kan du have mere end blot en enkelt grøn plante på altanen. Herved kan du placere planter flere steder, hvilket er med til at sætte prikken over i’et.