Undgå rustne hængsler og samlinger

Hvis man skulle eje alle de forskellige slags sprays- og smørringsmidler, der findes til blandt andet værktøj, hængsler og haveredskaber, kan man godt begynde at rydde køkkenskabene, for så flytter skuret ind i hjemmet. Men hvad hvis du fandt ud af, at det hele kan klares med den samme spray? Det lyder måske næsten for godt til at være sandt? Læs med her.

En klog investering

Man kan hurtigt blive desperat, når noget holder op med at fungere, eller når rusten har trængt sig ind samlingerne på ens yndlingsværktøj. Så går man ud og bruger alle sine penge på de sprays, der lover at bekæmpe lige præcis det problem, når man i virkeligheden bare kunne investere i en dåse wd40. Det er lidt af et mirakelmiddel, ikke bare til dit halvrustne værktøj, men også til hængsler, elektriske apparater og alle mulige andre hængepartier, som hænger dig langt ud af halsen. Det har nemlig den superkraft, at det er lavet til at være fugtfortrængende, hvilket også betyder, at du kan bruge det til at forebygge rust i alle dine udendørs redskaber. Smart, ikke?

Forebyg og livsforlæng

Forebyggelse er nemlig nøglen til at komme udenom det store lager af sprays. Men om du så skal bekæmpe rusten eller smøre et gammelt hængsel, kan wd40 også klare denne opgave. Desuden, er det altid en fordel, at det kommer i en spraydåse med et tilhørende Smart Straw, som kan nå helt ind i de inderste kroge af eksempelvis dit elektriske værktøj. Det er netop her, hvor midlet virkelig gør stor gavn for forebyggelse af en fugtskade, der kan føre til, at værktøjet ikke virker. Så det er lidt af en livsforlænger, som ikke behøver at blive brugt særligt ofte, hvis man rammer de rigtige steder. Så se at få ryddet dine hylder, køb mirakelmidlet og forebyg rust og andre småirritationer med wd40.